ANĐELKOVIĆ MENJA ĐERONU: Strateg rukometaša Tuluza najozbiljniji kandidat da nasledi španskog stručnjaka na klupi Srbije

Novosti online

18. 01. 2024. u 11:30

RUKOMETAŠI Crne Gore najverovatnije će biti kobni za još jednog selektora Srbije. Pre četiri godine posle duela sa njima sa kormila se povukao Nenad Peruničić, a sada se i te kako zadrmala stolica Tonija Đerone. Španskom stručnjaku ugovor ističe u junu ove godine i najverovatnije više neće voditi "orlove".

АНЂЕЛКОВИЋ МЕЊА ЂЕРОНУ: Стратег рукометаша Тулуза најозбиљнији кандидат да наследи шпанског стручњака на клупи Србије

Foto: Profimedia

Kao najozbiljniji kandidat za novog selektora Srbije pominje se nekadašnji reprezentativac Danijel Anđelković. On se poslednjih godina dokazuje na klupi Tuluza, a već dva puta je bio proglašen za najboljeg trenera prvenstva Francusku. Sa Anđelkovićem u Tuluzu su kapiten Nemanja Ilić, mladi Uroš Mitrović i Vojin Čabrilo, a na leto dolazi Uroš Kojadinović.

Da su u Savezu mnogo očekivali od ovog EP istakla je i predsednica Milena Delić, koja je za sajt RSS između ostalog istakla:

- Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo! Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za SP... Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre.

Moramo i da primetimo da je Đerona za tri i po godine uspeo da oformi A tim, da spremi i naslednike, ali i da je na velikim takmičenjima najuspešniji bio na SP 2023. u Poljskoj, kada je osvojeno 11. mesto. Sada je doživljen fijasko i teško je poverovati da će dobiti novu šansu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!