MAJA POSLALA TIJANU U PLEJ-OF: Odbojkašice Skandićija izborile četvrtfinale Lige šampiona, a Ezačibaši mora u razigravanje

Novosti online

17. 01. 2024. u 13:37

POSLEDNjE kolo grupne faze Lige šampiona za odbojkašice razrešilo je sve dileme: Skandići (Maja Ognjenović), Koneljano, LKS Lođ, Milano (Teodora Pušić) i Fenerbahče (Bojana Drča) plasirali su se direktno u četvrtfinale, dok će evropski prvak Vakifbank (Bianka Buša), Žešov, Prometej Dnjipro (Bojana Milenković, Marta Drpa), Štutgart (Jovana Miroslavljević) i Potsdam (Tara Taubner) morati u plej-of.

МАЈА ПОСЛАЛА ТИЈАНУ У ПЛЕЈ-ОФ: Одбојкашице Скандићија избориле четвртфинале Лиге шампиона, а Езачибаши мора у разигравање

FOTO: N. Skenderija

Poznati su i parova plej-ofa. Za plasman među osam sastaće se: Žešov - Vakifbank, Prometej Dnjipro - Ezačibaši, Štutgart - Potsdam.

Već sada se naziru i četvrtfinalni parovi: Žešov/Vakifbank - Koneljano, Prometej/Ezačibaši - Skandići, LKS Lođ - Milano, Potsdam/Štutgart - Fenerbahče. Dakle, u najavi su dva velika okršaja za plasman u polufinale.

Valja reći da su u grupnoj fazi blistali Fenerbahče, Skandići, koji je u oba meča bio bolji od Ezačibašija (sinoć je u Istanbulu slavio sa 3:1) i Koneljano. Najprijatnije iznenađenje je ukrajinski Prometej Dnjipro koji je u poslednjem kolu grupe F preskočio francuski Volero La Kane.

Naše Jedinstvo iz Stare Pazove bilo je treće u grupi A i u četvrtfinalu Kupa CEV igraće sa nemačkim Drezdenerom čije boje brani libero naše reprezentacija Aleksandra Jegdić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu