SRBIJA BRILJIRA! "Delfini" dali 21 gol i prošli u osminu finala Evropskog prvenstva

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

09. 01. 2024. u 19:59

VATERPOLO reprezentacija Srbije nastavila je da deli lekcije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. "Delfini" su nakon Gruzije i Nemačke, ubedljivo pobedile i Maltu sa 21:4 (5:0, 6:1, 5:1, 5:2).

СРБИЈА БРИЉИРА! Делфини дали 21 гол и прошли у осмину финала Европског првенства

FOTO: VSS/A. Krupanić

Izabranici Uroša Stevanovića su od starta zaigrali fanstastično i stavili do znanja rivalu da nema šta da traži na ovoj utakmici.

Koliko je Srbija bila dominantna najbolje se ogleda u tome da je rival postigao samo četiri gola (jedan za poluvreme). Treba reći i da je razlika u kvalitetu bila očigledna.

Naša selekcija će u osmini finala igrati protiv Francuske. U eventualnom polufinalu mogla bi da se sastane sa Hrvatskom.

"Barakude" su porazom na peterce protiv Crne Gore propustile priliku da kao prve u grupi prođe u četvrtfinale. Zbog pada na drugo mesto mogu u teži deo kostura u kom bi u eventualnom polufinalu rival mogla da im bude i Srbija.

Podsetimo, uz Srbiju se iz grupe C u osminu finala plasirala selekcija Nemačke koja je zauzela drugu poziciju sa šest bodova.

Rezultati 3. kola, grupa C: Nemačka - Gruzija 14:8, Srbija - Malta; Tabela: Srbija 9, Nemačka 3, Malta 3, Gruzija 0.

Rezultat 3. kola, gruba D: Slovačka - Rumunija 7:8, Holandija - Slovenija 20.15; Tabela: Rumunija 9, Holandija 3, Slovačka 3, Slovenija 0.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)