ORIGINALNO: Bolid F1 od slatkiša
FORMULA 1 sprema se polako da upali motore. Mnogi timovi kroz mesec dana oktriće svoje "iazazvače" za narednu sezonu, međutim na društvenim mrežama pojavila se maketa dosad nikad viđena.
 
                                                                                    FOTO: Tanjug/AP
Profesionalni kulinarski majstor Amauri Gišon, napravio je originalni model Formule 1, od čokolade. Potom ga je ukrasio sa dobro poznatim bojama, kojima će se obradovati ljubitelji Ferarija.
Jedno je sigurno - ovaj model se neće naći na pisti na VN Bahreina 2. marta, kada će bolidi krenuti u novu sezonu "najbržeg cirkusa na svetu".
 
                    
                    VRAG JE ODNEO ŠALU: Zvezda izgubila prednost u odnosu na Partizan, ponovo imamo borbu za titulu!
NAKON kiksa protiv Radničkog iz Niša (0:0) fudbaleri Crvene zvezde žele što pre da se vrate na pobedničku stazu, a priliku za to imaju večeras u Novom Sadu gde će ih na "Karađorđu" ugostiti Vojvodina. Meč počinje od 18 časova, a pravdu će deliti Pavle Ilić.
30. 10. 2025. u 11:33 >> 11:33
 
                    
                    ŠOK! Košarkaški reprezentativac Nikola Topić (20) ima rak!
Najnovije vesti iz NBA lige su šokantne.
30. 10. 2025. u 17:45 >> 17:59
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)