"LEGENDE RADNIČKOG" OKUPLJAJU VELIKANE: I ove godine u Kragujevcu će se održati memorijalni turnir u čast Gigovića i Brđovića

Novosti online

20. 09. 2023. u 13:14

KRAGUJEVAC neguje svoj odbojkaški turnir "Legende Radničkog" u znak sećanja na Aleksandra Gigovića Gigu i Dejana Brđovića, dvojicu izuzetnih odbojkaša koji su ostavili neizbrisiv trag u svetu odbojke. Turnir će se ove godine održati 22. i 23. septembra u sportskoj hali hotela Šumarice u Kragujevcu.

ЛЕГЕНДЕ РАДНИЧКОГ ОКУПЉАЈУ ВЕЛИКАНЕ: И ове године у Крагујевцу ће се одржати меморијални турнир у част Гиговића и Брђовића

FOTO: Tanjug

Kako je saopštio Radnički, osim domaćina za pehar će se boriti Partizan, rumunski Dinamo Bukurešt i bugarska Montana volej. U polufinalu, 22. septembra, sastaju se: Radnički - Montana (16.00), Partizan - Dinamo Bukurešt (18.30). U subotu je finale od 18.30, a meč za treće mesto za 16.00.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi