SA NAVIJAČIMA DO LIGE ŠAMPIONA: Vaterpolisti Radničkog veruju da na turniru u Kragujevcu mogu da izbore elitno takmičenje

Novosti online

06. 09. 2023. u 19:38

VATERPOLISTI Radničkog žele da i treću godinu zaredom igraju Ligu šampiona. Da bi to ostvarili moraju na svom bazenu da osvoje prvo mesto u kvalifikacionoj grupi B, gde će sutra odmeriti snage sa Primorce, u subotu sa Duisburgom (10.00) i Noazi la Sekom (21.00) i u nedelju sa Brešom (20.00). Naprave li podvig podmlađena četa Uroša Stevanovića igraće u grupi A sa Novim Beogradom, Sabadeljom i Steauom.

СА НАВИЈАЧИМА ДО ЛИГЕ ШАМПИОНА: Ватерполисти Радничког верују да на турниру у Крагујевцу могу да изборе елитно такмичење

MILOŠ VUKADINOVIĆ

        - Grupa je dosta jaka i pritom ima pet klubova, pa ćemo samim tim imati i utakmicu više od ostalih grupa. Ovo je mlad tim, ali jako željan dokazivanja, neka nova krv je u ekipi i mislim da nam manjak iskustva nekih igrača neće predstavljati veliki problem. Glavni konkurent nam je Breša, ali i oni su letos pretrpeli dosta promena, kao i ostali timovi, tako da će najviše šanse imati ekipa koje se brže i bolje adaptirala na to- kaže za sajt Radničog kapiten Filip Janković.

Reprezentativac Srbije pozvao je sve ljubitelje vaterpola da budu igrač više Radničkog:

- Igramo na našem bazenu, gde očekujemo veliku podršku publike koja nam je uvek davala vetar u leđa i nadam se da će nam pomoći da se plasiramo u Ligu šampiona. Mnogo će nam značiti ta podrška i uveren sam da će tribine biti ispunjene, jer će svaka utakmica na turniru biti neizvesna. I na ovom nezvaničnom turniru bilo je dosta publike i videlo se koliko je ta dodatna energija bila značajna za ovu mladu ekipu, pa bih iskoristio priliku da i ovim putem pozovem sve navijače da nas podrže.     

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)