SRPSKE ZVEZDE KRAJ IBRA: U Kraljevu se sutra i u nedelju oržava Balkanijada u atletici

Novosti online

21. 07. 2023. u 15:58

KRALjEVO je sutra i u nedelju centar Balkana u atletici. Na stadionu u gradu kraj Ibra okupiće se sjajni atletičari, a naš selekcija će nastupiti skoro u najjačem sastavu. Na spisku nisu Ivana Vuleta, koja u nedelju skače na mitingu Dijamantske lige u Londonu i bacač kugle Armin Sinančević.

СРПСКЕ ЗВЕЗДЕ КРАЈ ИБРА: У Краљеву се сутра и у недељу оржава Балканијада у атлетици

Foto ATA Images

Kraljevčani će moći da bodre naše velike zvezde, Adrianu Vilagoš i Mariju Vučenović u bacanju koplja, Angelinu Topić u skoku u vis, Milicu Gardašević u skoku u dalj, talentovanu Teodoru Boberić u troskoku, Elzana Bibića na 3000 m, Aleksu Kijanovića na 100 m, njegovog brata Boška na 200 i 400 m, Lazara Anića i Strahinju Jovančevića u skoku u dalj i legendarnog Asmira Kolašinca u bacanju kugle.

Takmičenja na atletskom stadionu u Kraljevu pre podne počinju u 10 časova, a popodne u 15.30. Svečano otvaranje Balkanskog prvenstva u atletici je danas u 16.10 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi