"DELFINI" POTOPILI "AJKULE": Vaterpolisti u poslednjoj proveri pred SP u Fukuoki savladali Crnu Goru

Novosti online

12. 07. 2023. u 16:34

GENERALKA je uspela. Vaterpolisti su u poslednjoj proveri pred SP u Fukuoko u Kaživazakiju savladali Crnu Goru sa 14:11 (4:5, 3:1, 3:4, 4:1). "Delfini" u ponedeljak protiv Španije startuju na šampionatu planete. Srbi 19. jula igraju sa JAR, a 21. sa "ajkulama".

ДЕЛФИНИ ПОТОПИЛИ АЈКУЛЕ: Ватерполисти у последњој провери пред СП у Фукуоки савладали Црну Гору

FOTO: VSS/A. Krupanić

U prvoj četvrtini viđena je goleada, a rasploženiji su bili Crnogorci. U drugoj su naši pojačali igru u odbrani i uspeli su na poluvremena da odu sa golom viška - 7:6. U trećoj su "ajkule" izjednačile, da bi u poslednjoj naši eksplodrila i potopili rivala s kojim će se opet sastati sa devet dana.

- Najvažnije je da podižemo formu a jasno je da moramo i možemo još bolje - rekao je za sajt VSS golman Branislav Mitrović

o Srbija: Mišović, Radulović 3, Rašović 1, Ranđelović 1, Lazić 1, Milojević 2, Drašović 2, Jakšić 1, Janković, Ubović 1, Vučinić 2, Martinović, Mitrović.

o Crna Gora: Andrić, Mačić, Perković 2, Averka 1, Čućković, Popadić 2, Vidović, Đurđić 1, Đ.Radović 3, Vujović 1, Matković 1, V.Radović, Tešanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima