KRENULO SA PRIJAVAMA: Trka na 10 kilometara u organizaciji Beogradskog maratona 9. septembra

Novosti online

11. 07. 2023. u 11:22

Početak drugog dela trkačke sezone u Srbiji zakazan je za 9. septembar održavanjem „10K Belgrade“, nove trke u organizaciji Beogradskog maratona u dužini od 10 kilometara.

КРЕНУЛО СА ПРИЈАВАМА: Трка на 10 километара у организацији Београдског маратона 9. септембра

Foto: Tanjug

Start i cilj trke biće u Parku prijateljstva na Ušću, gde će takođe biti organizovano zajedničko zagrevanje i razgibavanje, ali i bogat zabavni sadržaj kako za sve učesnike trke, tako i za publiku.

- Drugi deo sezone nastavljamo brzom „desetkom“ na Novom Beogradu. Staza je celom dužinom ravna i samim tim pogodna za odlične rezultate i lične rekorde. Pozivam sve trkače da održavaju laganu formu preko leta i družimo se 9. septembra na Ušću“, izjavio je Darko Habuš direktor Beogradskog maratona.

Prijave za trku „10K Belgrade“ su otvorene i moguće je prijaviti se putem sajta Beogradskog maratona.

Do kraja godine  u organizaciji Beogradskog maratona biće održane još dve trke i to 1. oktobra žebska trka na Adi kao i 4. Jesenji polumaraton koji ne programu krajem novembra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!