HRABRA SRBIJA POSUSTALA: Odbojkašice poražene na startu Lige nacija od Amerikanki

Novosti online

31. 05. 2023. u 18:18 >> 18:28

Odbojkašice Srbije poražene su na startu Lige nacija od reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 3:2 (25:20, 19:25, 21:25, 25:21, 15:12).

ХРАБРА СРБИЈА ПОСУСТАЛА: Одбојкашице поражене на старту Лиге нација од Американки

Foto: volleyballworld.com

Srpske odbojkašice se nisu dobro uvele u meč, izgubile su prvi set, međutim u nastavku je sve teklo savršeno za njih, dobili su naredna dva, ali ipak nisu imale dovoljno snage da meč privedu kraju kako su želele.

Foto: volleyballworld.com

 

Najefikasnije u redovima Srbije bile su kapiten Ana Bjelica sa 19 poena dok su je pratile Bjanka Buša sa 15,  Maja Aleksić sa 13, a Sara Lozo sa 12 poena.


Srpkinje, aktuelne svetske prvakinje, u Antaliji nastavljaju sa nadmetanjem na prvom ovosezonskom turniru Lige nacija, a slede mečevi protiv Turske (1. juna od 19 časova), Poljske (3. juna od 16) i Kanade (dan kasnije u istom terminu).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a