TITULA ILI MAJSTORICA: Vaterpolisti Novog Beograda žele da odbrane krunu, a igrači Zvezde da izbore treći meč

S. K.

16. 05. 2023. u 12:10

RASPLET ili zaplet. Vaterpolisti Crvene zvezde žele da se u sredu (20.00) na svom bazenu "25. maj - Milan Gale Muškatirović" u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa Superlige revanširaju igračima Novog Beograda i izbore majstoricu, 20. maja. S druge strane Vlahopulos i drugovi hoće da ostvare i drugu pobedu kako bi na Dorćolu ispili šampionski šampanjac.

ТИТУЛА ИЛИ МАЈСТОРИЦА: Ватерполисти Новог Београда желе да одбране круну, а играчи Звезде да изборе трећи меч

FOTO: M. Vukadinović

- Oni su favoriti, ali mi smo dokazali u Kupu Srbije da možemo da ih pobedimo i nadamo se majstorici. Igramo na našem bazenu, očekujemo pune tribine i verujemo da uz pomoć navijača možemo da izjednačimo na 1:1 u pobedama. Imamo svoje šanse, koje u prvom meču nismo iskoristili, tako da znamo da moramo sve da ih iskoristimo ukoliko želimo da pobedimo ekipu kao što je Novi Beograd - ističe jedan od najiskusnijih vaterpolista Zvezde Veljko Tankosić.

Novobeograđani, koji su u prvom meču slavili sa 13:8, veruju da će dokazati da su kvalitetniji od crveno-belih.

- Mislim da će ova utakmica biti mnogo teža od one prve u finalnoj seriji koji smo dobili prošle nedelje. Igramo u gostima, a poslednja dva puta kada smo se borili za trofej na bazenu "25. maj" smo izgubili. Neće biti nimalo lako. Ako se striktno budemo držali zadataka i taktičkih dogovora, ne bi trebalo da imamo problema na kraju. Mislim da smo bolja ekipa, da imamo kvalitetnije igrače, ali to treba da pokažemo i u bazenu - ističe Nikola Jakšić.

Kapiten Srbije i te kako poštuje Zvezdu:

- To je veoma dobar tim, a najveće probleme nam prave preko dva odlična centra, Vukićevića i Semana. Ako ih zaustavimo na pravi način, pobeda ne bi trebalo da se dovede u pitanje.

Veoma smo motivisani

CRVENO-BELI su prezadovoljni sezonom, ali ne odriču se titule:

- Finale se ne igra svaki dan, pogotovo protiv Novog Beograda. Veoma smo motivisani, krasi nas energija i zajedništvo, tako da ćemo probati da ih pobedimo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)