VRNJČANI DOKAZALI KLASU: Rukometaši Goča pobedili kraljevački Metalac

G. ĆIROVIĆ

07. 05. 2023. u 16:10

Drugi put ove sezone rukometaši Goč-Merkura iz Vrnjačke Banja savladali su kraljevački Metalac još jednom pokazavši da su više nego zasluženo na liderskoj poziciji Super B lige Srbije, grupa „Istok-Zapad“.

ВРЊЧАНИ ДОКАЗАЛИ КЛАСУ: Рукометаши Гоча победили краљевачки Металац

G.Šljivić

U komšijskom derbiju 21. kola Vrnjčani su pred svojim navijačima u hali sportova posle neizvesne završnice slavili pobedu 30:27 (17:14) i tako sačuvali oreol nepobedivosti ove sezone i potvrdili prvo mesto pred start plej-ofa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Danijel Radisavljević sa devet golova, Aleksa Maksić je pet puta zatresao mrežu gostiju, dok je kod Kraljevčana najbolji učinak imao Nemanja Aleksić sa osam pogodaka.

U poslednjem, 22. kolu ligaškog dela takmičenja Metalac će na svom terenu ugostiti tim Bele Palanke, dok će Vrnjčani gostovati Mokroj Gori.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEPOTICA, A BIJE ZA MEDALJU Srpsko čudo! Dve zlatne medalje za Emiliju Antanasijević na Evropskom prvenstvu