SRUŠIĆEMO IH U NEMAČKOJ: Starteg odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević uveren da će se revanširati Potsdamu za poraz na Banjici

S. K.

13. 01. 2023. u 13:30

ODBOJKAŠICE Crvene zvezde teše se prvim bodom u Ligi šampiona, ali žale što nisu uspele na svojoj Banjici da savladaju Potsdam (Maja Savić 13, libero Aleksandra Jegdić) - 2:3. Ipak, svi se u taboru crveno-belih nadaju da će se Nemicama revanširati 25. januara.

СРУШИЋЕМО ИХ У НЕМАЧКОЈ: Стартег одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић уверен да ће се реванширати Потсдаму за пораз на Бањици

FOTO: OSS

- Znao sam da možemo da igramo sa njima ravnopravno. U većem delu meča to je bilo jako dobro, što nam je donelo utakmicu u pet setova. Možda smo mogli i pre petog seta nešto više da uradimo, ali smo ispunili ono što smo obećali u najavi, a to je da se borimo za prvi bod, a ukoliko dođemo do toga i za pobedu. Ostaje žal što nismo pobedili, ali mislim da je utakmica dosta dobra i da smo u većem delu lepo igrali. Prišli smo u petom setu na poen zaostatka, ali je onda usledio taj nesrećni pec, koji sigurno nije odlučio pobednika, ali je uticao negativno na nas. Potrudićemo se da u revanšu u Nemačkoj ponovo pokušamo da dođemo do pobede - nada se strateg crveno-belih Ratko Pavličević.

Beograđanke u četvrtom kolu, 17. januara idu u goste italijanskoj Novari, od koje su kod kuće izgubile sa 3:0.

TABELA: Vakifbanka 9, Novara 6, Potsdam 2, C. zvezda 1 bod.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)