NOVA NADA SRPSKOG SPORTA: Karatistkinja Dunja Rajić srebrna na Svetskoj ligi mladih u Veneciji

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

12. 12. 2022. u 18:29

REPREZENTATIVKA Srbije i karatiskinja Zadrugara iz Lazareva kod Zrenjanina, Dunja Rajić,  na finalu Svetske lige mladih karatista u Veneciji osvojila je srebrnu medalju i potvrdila vanserijsku klasu i talenat.

НОВА НАДА СРПСКОГ СПОРТА: Каратисткиња Дуња Рајић сребрна на Светској лиги младих у Венецији

Karate klub Zadrugar Lazarevo

Na ovom takmičenju je učestvovalo 2.660 takmičara iz 58 zemalja iz celog sveta. U Dunjinoj kategoriji, juniorki sa više od 59 kilograma,takmičile su se 103 karatiskinje.

Mlada Zrenjaninka je ostvarila šest trijumfa, ubedljivo savladala reprezentativke Austrije, Tunisa, po dve Engleskinje i Italijanke i u finalu izgubila od karatiskinje iz Slovačke.

- Vrhunski karate u Veneciji, nisam imala sreće u finalnoj borbi, ali i stebro je, obzirom na kvalitet Svetske lige, zaista ogroman uspeh - poručila je iz Venecije Dunja.

Već narednog vikenda Dunju očekuje nastup na tradicionalnom međunarodnom turniru Memorijal Rudolfa Farmadina u Nitri u Slovačkoj, a od 24. do 29.decembra na Nacionalnom kampu na Tari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!