NEVIĐENI SKANDAL U EVROLIGI: Policajac odgurnuo Atamana dok je bio sa porodicom (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2024. u 07:45

Na Fajnal-foru Evrolige u Berlinu desio se skandal koji je potresao sportski svet. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je žrtva incidenta u kojem je završio na podu hotela nakon sukoba sa policajcem.

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У ЕВРОЛИГИ: Полицајац одгурнуо Атамана док је био са породицом (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Ergin Ataman je izjavio da ga je policajac grubo odgurnuo dok je čekao lift sa svojom porodicom, prema izveštaju turske agencije Anadolu.

- Čekao sam lift sa svojom porodicom kada me je policajac gurnuo, što je rezultiralo mojim padom na zemlju. Policija bi trebalo da nas štiti, a ne da se ponaša ovako. Postoje snimci i svedoci incidenta. Naš predsednik, ministar spoljnih poslova i Ambasada u Berlinu su obavešteni o ovom događaju - rekao je Ataman.

Ovaj incident nije bio jedini neprijatan događaj za Atamana u Berlinu. Pri dolasku u hotel, bio je dočekan salvom uvreda od strane navijača Fenerbahčea. Trener Panatinaikosa je odgovorio na provokacije, a kasnije je u hotelu glasno izrazio nezadovoljstvo zbog nedostatka bezbednosti, vičući da se tim treba vratiti u Atinu.

Ovaj incident je dodatno zaoštrio tenzije na Fajnal-foru, podsećajući sve prisutne na važnost bezbednosti i poštovanja, posebno u ovako velikim sportskim događajima.

BONUS VIDEO VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!