PLES DONČIĆA I IRVINGA ZA VELIKO FINALE: Velike reči jednog za drugog (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2024. u 09:16 >> 09:22

Košarkaši Dalasa uspeli su da, posle dramatične završnice, sruše ekipu Oklahome u ludom šestom duelu izbegnu majstoricu rezultatom 117:116 i tako obezbede sebi mesto u finalu Zapadne konferencije NBA lige.

ПЛЕС ДОНЧИЋА И ИРВИНГА ЗА ВЕЛИКО ФИНАЛЕ: Велике речи једног за другог (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Luka Dončić i Kajri Irving su obasipali jedan drugog komplimentima nakon plasmana Dalasa u finale zapadne konferencije.

Zajedničkim snagama odveli su Dalas ka finalu Zapada i pokazali svima da i te kako mogu jedan uz drugog, iako je bilo mnogo skepsi u vezi sa njihovom saradnjom na terenu. Očito, funkcionišu sjajno i na parketu i van njega.

Posle meča, upitani da opišu svoj odnos, rekli su šta im leži na srcu.

- Ti voliš da pričaš, kreni ti prvi - prepustio je Irving Luki reč.

Dončić je bio vrlo jasan o ljudskim i igračkim kvalitetima iskusnijeg saigrača.

- Od njega dobijam svu podršku za sve što radim. Pomogao mi je da sazrim, da vidim igru iz drugog ugla i zaista je sjajno igrati uz njega na terenu. Samo izađem i uživam, on je lider ne samo meni nego svima nama. Sjajan je, uvek pozitivan - rekao je Dončić.

Kajri Irving je imao duže izlaganje o svom "mlađem bratu".

- Ovaj momak što sedi do mene me gura da nastavim da radim na sebi, na svojoj igri, da se razvijam kao mladi lider i  možemo se u tome složiti. Na kraju video sam da je ovaj momak veliki dobri meda. Meda koji voli da se takmiči. Sve što mogu je da sednem i gledam njegov talenat, njegovu sposobnost da izađe iz komfor zone. Svi znamo koliko je dobar košarkaš, ali želim da mu budem saigrač i brat koji će mu pomoći da se razvije i napreduje, da postigne ciljeve koje želi da postigne, znam da on to i meni želi. Misija je ista za obojicu, volimo da se takmičimo jedan protiv drugog na treninzima, slažemo se, smejemo se - rekao je Irving.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića