''JOŠ JEDNOM POKAŽITE DA STE NAJBOLJI!'' KK Partizan poslao poruku navijačima da navijaj fer i sportski u duelu sa Zvezdom

Filip Milošević

18. 05. 2024. u 15:05

Košarkaški klub Partizan pred sutrašnji treći meč finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde pozvao je navijače da budu glasni i strastveni, ali da ne vređaju protivnika i ne ubacuju predmete na teren.

ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЖИТЕ ДА СТЕ НАЈБОЉИ! КК Партизан послао поруку навијачима да навијај фер и спортски у дуелу са Звездом

M. Vukadinović

Partizan će sutra od 20.30 dočekati Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni, u trećem meču finala plej-ofa ABA lige.

- Poštovani navijači, Vi koji ste ovom timu Partizana čitave sezone bili pokretačka snaga. Vi, kojima se divi cela Evropa. Vi o kojima zluradi pojedinci žele da pričaju loše i za to jedva čekaju povod. Sutra je pred nama novi veliki zajednički ispit. Svi zajedno, moramo biti na svom maksimumu kako bi se izborili za pobedu i odbranu titule šampiona. Zaostatak nije mali, ali ga zajedno možemo nadoknaditi - navodi se u saopštenju Partizana.

Zvezda vodi 2:0 u seriji i jedna pobeda je deli do pehara.

- Ovim putem, klub se obraća vama i poziva na budnost u svakom trenutku utakmice. Svaki poen je važan, a svaki sekund meča presudan. Budite glasni i strastveni! Još jednom pokažite zašto ste najbolji. Pokažite ljubav, pružite podršku. Pokažite dostojanstvo i budite pametni. Borimo se za pobedu na terenu i na tribinama. Neka utakmica prođe bez vređanja po bilo kom osnovu i bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren. Ne dozvolimo zluradima da likuju i proglašavaju Klub i navijače Partizana negativcima. Partizan je iznad svih. Pokaži koliko ti je stalo. Zajedno do pobede - navodi se u saopštenju Partizana.

Crveno-beli su aktuelni šampioni regionalne lige. 

Eventualna četvrta utakmica igrala bi se u utorak u 18.00, a Partizan bi ponovo bio domaćin.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom