AMERI U ČUDU! Evo šta je rekao Nikola Jokić posle blamaže veka (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2024. u 07:50

Košarkaši Minesote izjednačili su na 3:3 protiv Denvera i izborili odlučujuću, sedmu utakmicu u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su jutros pobedili 115:70.

АМЕРИ У ЧУДУ! Ево шта је рекао Никола Јокић после бламаже века (ВИДЕО)

Foto: AP

Međutim, da je NBA jedan veliki cirkus u kome se ni porazi ne shvataju tragično kao u Evropi ili recimo Srbiji, pokazao je Nikola Jokić posle meča kada je novinare doveo do suza. 

Prve reči srpskog asa sa konferencije za medije su zaista urnebesne i već se prepričavaju širom planete. Novinari su želeli da čuju prvu reakciju na istorijski poraz, a Jokić je rekao sledeće:

- Zapravo, imali smo ih na 9:2, zar ne? Znate, nije delovalo dobro po njih u tim trenucima - istakao je MVP NBA lige sa osmehom na licu, a svi prisutni su prasnuli u smeh.

Minesotu je predvodio Entoni Edvards sa 27 poena, četiri skoka, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Džejden Mekdenijels postigao je 21 poen, a Majk Konli 13 poena uz pet asistencija. Karl Entoni Tauns pobedi je doprineo sa 10 poena, 13 skokova i pet asistencija, Naz Rid sa 10 poena i 11 skokova, a Rudi Gober sa osam poena i 14 skokova.

U ekipi aktuelnog šampiona najefikasniji je bio srpski centar Nikola Jokić sa 22 poena uz devet skokova. Aron Gordon dodao je 12 poena, osam skokova i četiri asistencije, Džamal Mari 10 poena i pet asistencija, a Majkl Porter osam poena i šest skokova.

- Poraz je veliki. Prebili su nam zadnjice, bili su bolji od nas svake sekunde ove utakmice. Mi moramo to da prihvatimo, uzmemo i samo da probamo da budemo bolji sledeći put. Kada izgubite sa 45 razlike, to morate da prihvatite, ja sam lagan što se toga tiče - rekao je Jokić.

Odlučujuća sedma utakmica igra se u nedelju uveče, a domaćin će biti Denver.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića