NEBOJŠA ČOVIĆ JE UPALIO SVEĆU, A ONDA... Ovako je Đurđevdan proslavljen u KK Crvena zvezda (FOTO)

Filip Milošević

06. 05. 2024. u 22:30

KK Crvena zvezda u svojim prostorijama na Malom Kalemegdanu tradicionalno je, kao i svakog 6. maja, obeležio klupsku slavu, svetog Georgija – Đurđevdan.

НЕБОЈША ЧОВИЋ ЈЕ УПАЛИО СВЕЋУ, А ОНДА... Овако је Ђурђевдан прослављен у КК Црвена звезда (ФОТО)

FOTO:KK Crvena zvezda

I ovoga puta svetkovina kluba obeležena je uz prisustvo predsednika, Nebojše Čovića, koji je paljenjem slavske sveće i otpočeo ovaj praznični dan u aktuelnom šampionu Srbije, ali i uz prisustvo predsednika i potpredsednika Upravnog odbora crveno-belih, menadžmenta kluba, trenera Janisa Sferopulosa, igrača, članova i prijatelja KK Crvena zvezda…

Slavski kolač je osveštao sveštenik Srpske pravoslavne crkve, ujedno i veliki prijatelj kluba s Malog Kalemegdana, jerej Slaviša Popović.

On je svim članovima Zvezdine porodice poželeo mnogo uspeha, sreće i zdravlja na ličnom i profesionalnom planu, i radosti i pobeda na sportskim terenima, uz napomenu da je "KK Crvena zvezda jedan od retkih sportskih klubova koji redovno i po svim pravilima SPC slavi svoju klupsku slavu".

A kako je sve proteklo možete pogledati u foto-galeriji koja je pred vama:

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)