SIJA KAO LAS VEGAS: Beogradska arena spremna za Fajnal-four Lige šampiona, a o parketu će se pričati (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 04. 2024. u 16:58

SRBIJA i grad Beograd od 26. do 28. aprila biće centar evropske košarke, a Beogradska arena biće dom najboljih timova Lige šampiona, koji će učestvovati na Fajnal-foru.

СИЈА КАО ЛАС ВЕГАС: Београдска арена спремна за Фајнал-фоур Лиге шампиона, а о паркету ће се причати (ВИДЕО)

Foto: Nebojsa Parausic

Fajnal-for Lige šampiona u Beogradu privlači mnogo pažnje javnosti zbog posebne podloge na kojoj će košarkaši igrati završni turnir.

Po prvi put led podloga koristiće se u seniorskoj košarci, a najveća dvorana u regionu ušla je u završno umivanje za veliki spektakl.

Kako sve to izgleda pogledajte u posebnom video snimku:

Menadžer Košarkaškog saveza Srbije za organizaciju međunarodnih takmičenja Dejan Damnjanović govorio o jedinstvenoj atmosferi u kojoj će se završni turnir FIBA Liga šampiona igrati.

- Radi se o najnovijoj tehnologiji kada je reč o sportu. To je veoma skupa tehnologija. Niko od od nas ne očekuje da to u bliskoj budućnosti postane standard i da u svakoj dvorani možemo da vidimo tako nešto. Nisam siguran da je to bliska budućnost, ali možda će se koristiti za desetak godina. Ili za takmičenja koja spadaju u rang najkvalitetnijih i najelitnijih. Ta tehnologija košta preko 1,7 miliona evra, poručio je Damnjanović.

Srbija i Beograd u prošlosti su bili često domaćini velikih događaja, a nema sumnje da će se i o ovom pričati dugo nakon završetka.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)