LEJKERSI SU POKRADENI! NBA liga priznala grešku, Nikola Jokić posvađao celu Ameriku

Novosti online

24. 04. 2024. u 08:33

Za košarkaše Denvera je najvažnije da nakon dva meča u prvoj rundi plej-of serije sa Los Anđeles lejkersima vode sa 2-0 i da sa tim rezultatom odlaze na gostovanje u "Grad anđela".

ЛЕЈКЕРСИ СУ ПОКРАДЕНИ! НБА лига признала грешку, Никола Јокић посвађао целу Америку

FOTO: Tanjug/AP

Nije tim iz Kolorada dotakla buka koju su igrači Lejkersa podigli i nastavili i nakon drugog meča, zbog navodne sudijske greške. Denver je slavio košem Džamala Marija na 12 sekundi do kraja, a prvi je Lebron Džejms bio nezadovoljan finišom utakmice.

Na kraju je i NBA liga procenila da su sudije napravile grešku.

Lebron je poludeo kada je tražio faul nad Dianđelom Raselom, psovao je čak i arbitre, a u izveštaju o poslednja dva minuta navodi se da sudije nisu napravile grešku.

Ipak, dodatnom analizom je utvrđena greška kojom su Lejkersi izgubili priliku za još jedan napad, doduše, u potpuno drugoj situaciji kada Nikoli Jokiću nije suđeno tri sekunde u reketu u defanzivi.

Tražio je Lebron faul i nakon sopstvenog prodora u završnici, ali se to nije desilo.

Lejkersi su ispustili čak i +20 protiv Nagetsa i sada se nalaze u mnogo težoj situaciji, ali se serija preselila u Los Anđeles, a prvi meč je na programu u noći između četvrtka i petka od 4.00.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona