HAOS U DENVERU! Brat Nikole Jokića nokautirao navijača na tribini (VIDEO)

Filip Milošević

23. 04. 2024. u 16:21

Košarkaši Denvera savladali su u noći za nama ekipu Los Anđeles Lejkersa na dramatičan način, dok je na tribinama viđen haos.

ХАОС У ДЕНВЕРУ! Брат Николе Јокића нокаутирао навијача на трибини (ВИДЕО)

Foto: FOTO: Screenshot / TikTok / cgallegos67

Glavni u režiji skandala na tribinama bio je stariji brat Nikole Jokića, Strahinja.

Na snimku koji kruži internetom, jasno se vidi da Strahinja Jokić ulazi u žustru raspravu sa nekim na tribinama, zatim kreće prema tom čoveku, a onda ga i udara pesnicom direktno u lice.

Evo i kako je to izgledalo:

Podsetimo, Denver je košem uz zvuk sirene pobediio Lejkerse i sada vodi sa 2:0 u seriji koja se igra do četiri trijumfa.

Ko je Strahinja Jokić?

Strahinja je najstariji od trojice braće Jokić - rođen je 1982. godine (Nemanja 1984, a Nikola 1995). 

Nikola je ne tako davno rekao "da se ničeg ne plaši, osim brata Strahinje". Rekao je to nasmejan, ali imajući u vidu koliko je ogroman pomenuti član porodice Jokić, možda i ne čudi takav stav dvostrukog MVP-a.

Inače, 2019, Strahinja Jokić je bio priveden u Denveru zbog navodnog fizičkog nasrtaja na jednu devojku, koja je počela da mu priča o prethodnom momku ili momcima, što je dovelo do žučne scene i, navodnog, guranja s njegove strane, čak i hvatanja za gušu kada je pozivala pomoć, piše "Sportbif".

Taj američki portal dodaje i da je pomenuta žena pokušala da pozove policiju, ali je Strahinja Jokić uzeo telefon, no ona je potom iz susedne sobe sa kompjutera poslala nekome poruku, a ta osoba uspela da kontaktira policajce koji su nedugo zatim došli na lice mesta. Prema saopštenju policije Denvera, po tri tačke optužnice brat Nikole Jokića je gonjen (nasrtaj, pokušaj prisilnog zadržavanja osobe i onemogućavanje korišćenja telefona) a sve je na kraju završeno uslovnim kažnjavanjem (u februaru 2020), pod pretnjom da će biti sankcionisan ako bilo koje krivično delo napravi do 3. februara 2022. Kako nije napravio nijedan prekršaj do tada, krivično gonjenje je prestalo, piše američki portal "Pinkvilja".

Nikola Jokić - statistika

Ove sezone, do plej-ofa, Jokić je prosečno postizao 26,4 poena, a imao i 12,4 skoka i devet asistencija po NBA utakmici.

Kada opet igraju Nikola Jokić i Denver? Raspored utakmica:

Petak, 26. april, 4 ujutru po našem, srednjeevropskom vremenu - u gostima kod Lejkersa

Nedelja, 28. april, od 02.30 ujutru - u gostima kod Lejkersa

Po potrebi: peti meč, ponedeljak, 29. arpil, kod kuće protiv Lejkersa, termin još nije određen.

NBA liga, sezona 2023/2024 - termini, plej-of, Olimpijske igre...

Ligaški deo nadmetanja završen je u nedelju, 14. aprila 2024, kada su svi timovi odigrali po 82 utakmice. 

Nakon zavreštka plej-in turnira za timove od 7. do 10. mesta u obe konferencije, 20. aprila počela je zvanična faza plej-ofa.

Veliko finale je, kada se o prvom meču borbe za pehar radi, zakazano za 6. jun, a moguća majstorica igrala bi se 23. juna. Samo mesec dana kasnije, 26. jula, u Parizu počinju 33. Letnje olimpijske igre, koje traju do 11. avgusta.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)