ŠTO NA UM, TO NA DRUM: Bogdanović iskreno o saigračima i olimpijskom cilju

V. P.

20. 04. 2024. u 22:55

SEZONU je završio ranije nego što se nadao, već posle prve utakmice NBA plej-ina. Bogdan Bogdanović se u obraćanju lokalnim medijima u Atlanti osvrnuo na razočaravajuće igre Hoksa i zagledao se u blisku budućnost, nastup sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

ШТО НА УМ, ТО НА ДРУМ: Богдановић искрено о саиграчима и олимпијском циљу

Foto Tanjug

- Poseban događaj, izuzetno sam motivisan. Ne verujem da ćemo u skorije vreme videti igrače kakvi su se skupili u timu Amerike. Neke od njih više nikada nećemo videti na Igrama. Iskreno, jedva čekam...

Već u prvoj utakmici olimpijskog turnira srešće se sa timom vremešnih američkih superstarova.

- Ne možemo da pretimo bilo kome, posebno ne olimpijskom timu Amerike. Kao Srbija, pre samo dva leta imali smo cilj da se kvalifikujemo za Mundobasket, onda da se kvalifikujemo za Olimpijske igre. Sada kada smo to ispunili, cilj je da osvojimo medalju. Jedva čekam da se nađem sa momcima na pripremama, da radimo i uživamo.

O igri svog tima rekao je ono što se retko govori u NBA.

- Nisam siguran da smo se dovoljno žrtvovali kao pojedinci za tim. Da nekad radimo nešto što nam se ne sviđa. Možda previše gledamo individualnu statistiku, možda ne vrednujemo dobru odbranu. Svi želimo da postignemo koš, hoćemo da budemo košgeteri. Ljudi u košarci me cene jer volim da se borim i da se nadmećem, zbog toga pričam ove stvari. Nismo imali hemiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)