PEŠIĆ TRLJA RUKE! Posle Micića još jedan NBA igrač koga smo dugo čekali rekao "DA" Srbiji

Novosti online

18. 04. 2024. u 08:34

VASILIJE Micić je juče potvrdio da jedva čeka Olimpijske igre i nastup za Srbiju, a sada se javio još jedan NBA igrač.

ПЕШИЋ ТРЉА РУКЕ! После Мицића још један НБА играч кога смо дуго чекали рекао ДА Србији

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Aleksej Pokuševski, koji do sada nije imao priliku da nastupa za "orlove" na velikom takmičenju, spreman je da se stavi na raspolaganje nacionalnom timu.

- Imam veliku želju da zaigram za reprezentaciju i nadam se da ću moći da se izborim za mesto u njoj - rekao je Pokuševski za "Mocartsport".

Sada je sezonu završio zdrav i pun samopouzdanja zbog partija koje je u finišu sezone pokazao u dresu Hornetsa. Samim tim i selektor Svetislav Pešić će imati slatke muke kada je u pitanju odabir putnika za Pariz na Olimpijske igre.

- To je naravno pitanje za trenera, ali ja imam veliku želju i daću sve od sebe da budem tamo.

On se osvrnuo i na tim koji okuplja Amerika.

- Kao u uvek, Amerika je svakako među favoritima, a tu je i Kanada koja ima veoma dobar tim. Tu stavljam i nas na vrhu sa Amerikancima.

Momak rođen 2001. godine, u profesionalne košarkaške vode je ušao 2019, ali preko Grčke, tačnije Olimpijakosa. Ipak, šira košarkaška javnost ga je upoznala kao vižljastog krilnog igrača u Oklahomi. Neki su išli toliko daleko da ga uporede sa Tonijem Kukočem zbog specifičnog stila igre. U nekoliko navrata je pokazivao da poređenja nisu bez osnova, ali opet ta reč... Povrede. Mnogo su ga usporile. I zbog njih je u Oklahomi izgubio mesto u rotaciji na početku ove sezone, ali i Šarlotu je pokazao da se vraća na pravi put.

BONUS VIDEO: OTVARANjE STADIONA: Imaju sjajne uslove i prvi su na tabeli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)