"ZNAMO DA SU NAS POBEDILI, BIĆEMO SPREMNI": Anđušić pred utakmicu protiv Igokee

Novosti online

16. 04. 2024. u 12:25

Košarkaši Partizana su regularni deo ABA lige završili drugi, pa im je u četvrtfinalu plej-ofa rival sedmoplasirana Igokea.

ЗНАМО ДА СУ НАС ПОБЕДИЛИ, БИЋЕМО СПРЕМНИ: Анђушић пред утакмицу против Игокее

FOTO: FIBA

Košarkaš Partizana Anđušić je istakao da su igrači srećni jer počinje ono najbolje.

- Najlepši deo godine. Svi mi igrači jedva čekamo da dođe ovaj deo kada se igra za trofeje. Spremamo se maksimalno, sledi to četvrtfinale. Znamo da nas je Igokea jednom pobedila, iako je u Laktašima bila dosta lakša utakmica. Ja se nadam da će ovoga puta biti kao ta utakmica. Mi se spremamo i verujem da ćemo biti spremni da krenemo seriju kako treba.

Podsetio je da je sve što se desilo u Evroligi prošlost i da su njihovi pogledi usmereni na ono što sledi.

- Dobra je atmosfera. Naravno da nam je bilo teško, ali se trudimo da ne razmišljamo o prošlosti, jer onda ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Verujem da smo svi to zaboravili i da smo se okrenuli ABA ligi, gde je titula primarni cilj.

Dodao je da im iskustvo od prošle sezone mnogo znači.

- Prošle godine je bila ta situacija da dugi niz godina nismo uspeli da osvojimo titulu Jadranske lige i tad smo probili led. Znamo kako to sve izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Verujem da je dosta igrača spremno za to, a verujem da će i novi biti spremni, nadam se, za to finale.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?