SRBI SPUSTILI NBA ZAVESU: Micić i Pokuševski se oprostili pobedom, Jović trijumfom uhvatio zalet za plej-in, Bogdanović "nokautiran"

Filip Milošević

14. 04. 2024. u 21:43

Košarkaši Atlante doživeli su ubedljiv poraz u poslednjem kolu NBA lige 157:115, dok je Šarlot savladao Klivlend 120:110.

СРБИ СПУСТИЛИ НБА ЗАВЕСУ: Мицић и Покушевски се опростили победом, Јовић тријумфом ухватио залет за плеј-ин, Богдановић нокаутиран

FOTO: EPA

Bogdan Bogdanović je bio jedan od boljih u svojoj ekipi sa 18 poena a dodao je i četiri skoka u svoju statistiku, za 27 minuta provedenih na parketu.

Vasilije Micić je igrao samo devet minuta, ubacio je tri poena, uz četiri asistencije, dok je Aleksej Pokuševski upisao osam poena i pet skokova, za 19 minuta.

Majami je nadigrao Toronto trenera Darka Rajakovića 118:103, a Nikola Jović je za 15 minuta ubacio tri poena, uz tri skoka.

Vašington je poražen od Bostona 132:122, a Triatan Vukčević nije igrao zbog povrede.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)