SLAVLJE „LALA“ KRAJ IBRA: U Kraljevu Sloga poražena od Vojvodine

G. ĆIROVIĆ

13. 04. 2024. u 21:47

Porazom u poslednjem kolu od novosadske Vojvodine, pobednikom „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“, košarkaši Sloge iz Kraljeva spustili su zavesu na takmičarsku 2023/24. godinu.

СЛАВЉЕ „ЛАЛА“ КРАЈ ИБРА: У Краљеву Слога поражена од Војводине

G.Šljivić

Uprkos više nego dostojnom otporu, Kraljevčani su večeras pred svojim navijačima u novoj hali sportova kraj Ibra, u utakmici bez rezultatskog značaja, ipak poraženi 91:99 (26:26, 27:23, 20:29, 18:21) od realno kvalitetnijih Novosađana.

Najefikasniji u redovima Sloge bili su kapiten Matović sa 17, Kangu sa 15, Simeunović i Stamenić sa po 12 poena, a u Vojvodini Rakićević sa 18 i Kaningem sa 15 poena.

Kraljvački „beli“ su sezonu završili sa 11 pobeda i 19 poraza obezbedivši opstanak tri kola pre kraja lige, dok novosadske „lale“ očekuje učešće u Superligi, kao i revanš četvrtfinala plej-ofa ABA 2 lige protiv Sutjeske iz Nikšića na svom parketu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)