''ZNAMO PROTIV KOGA IGRAMO, SPREMNI SMO!'' Trener Studentskog centra pred duel sa Crvenom zvezdom u okviru plej-ofa Aba lige

Filip Milošević

13. 04. 2024. u 19:45

Prva četvrtfinalna utakmica plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Studentskog centra igra se u ponedeljak od 18.00 časova u Areni, a trener gostiju Dejan Jakara izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

ЗНАМО ПРОТИВ КОГА ИГРАМО, СПРЕМНИ СМО! Тренер Студентског центра пред дуел са Црвеном звездом у оквиру плеј-офа Аба лиге

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Očekujem da odigramo bolju utakmicu, nego što je to bio slučaj pre nekoliko dana u Beogradu, u regularnom delu sezone. Mislim da tada nismo odgovorili fizički kako je trebalo. Ima dosta prostora da naučimo iz naših grešaka. Znamo protiv kakve ekipe igramo. Ne treba mnogo trošiti reči o sastavu Zvezde. Biće teška utakmica, ali mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo - rekao je Dejan Jakara.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)