HITNO SE OGLASILI IZ ZVEZDE: Evo šta su poručili navijačima pred meč sa Efesom

Novosti online

11. 04. 2024. u 13:56

KK Crvena zvezda poziva svoje navijače na početak plej-ofa ABA lige, saopštavajući detalje o predstojećim mečevima koji će označiti kraj jadranske sezone.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ ИЗ ЗВЕЗДЕ: Ево шта су поручили навијачима пред меч са Ефесом

Foto: KK C. zvezda

Nakon završetka ligaškog dela ABA lige na prvom mestu, košarkaši Crvene zvezde spremaju se za četvrtfinalnu seriju protiv ekipe Studentskog centra. Prvi susret ove borbe biće održan u Beogradskoj areni, 15. aprila, u 18 časova.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

– Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su ligaški deo regionalne ABA lige završili na prvoj poziciji, pa će u četvrtfinalnoj seriji snage odmeriti sa ekipom SC Derbi. Prvi susret ova dva tima je na programu već u ponedeljak, 15. aprila, sa početkom u 18 časova, u Beogradskoj areni.

– Karte za ovu utakmicu biće u prodaji od četvrtka, 11. aprila, od 10 časova, a prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i onlajn na sajtu www.tickets.rs.

– Ulaz za decu do 14 godina je slobodan (tribina B i nivo 400) u pratnji odrasle osobe!

– Karte će se kao i uvek prodavati i na sam dan utakmice na blagajnama Beogradske arene (južna strana) od 12 časova do početka duela. Druga utakmica ove četvrtfinalne serije igra se 22. aprila u glavnom gradu Crne Gore. Pred nama su najvažnije borbe, zato je važno da pokažemo zajedništvo i pružimo veliku podršku košarkašima! Vidimo se u Areni – stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)