ISPISANA ISTORIJA NBA LIGE! Ovako nešto je bilo nemoguće zamisliti do pre samo nekoliko godina

Filip Milošević

10. 04. 2024. u 11:03

Košarkaši Boston seltiksa ušli su u istoriju NBA lige kao prvi tim koji nije izveo nijedno slobodno bacanje na utakmici.

ИСПИСАНА ИСТОРИЈА НБА ЛИГЕ! Овако нешто је било немогуће замислити до пре само неколико година

FOTO: AP

Na utakmici između Bostona i Milvokija Baksi su pobedili Seltikse 104:91, a na celom meču izvedena su samo dva slobodna bacanja, od kojih je jedno pogodio Janis Adetokumbo.

Ekipa Bostona za ceo meč nije izvela niti jedno slobodno bacanje, a to se desilo prvi put u najjačoj ligi sveta od kada ona postoji.

Godinama unazad liga ''omekšava'' i nema više toliko grubih faulova i jakih odbrana, ali ovako nešto je bilo nemoguće zamisliti.

- Mislim da je utakmica bila takmičarska, ali onda su mi dali statistiku i pomislio sam ‘ne, ne, treba mi cela utakmica’. Mislio sam da su to neki podaci sa poluvremena. Nisam gledao na minute. Onda sam shvatio da su bila samo dva slobodna bacanja na celoj utakmici. To je ludo - rekao je Dok Rivers, koji je u toku sezone zamenio Adrijana Grifina na klupi Milvokija.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)