ALI POSTOJI "MALI" PROBLEM! Zvezda igra za Partizan, 4,8 miliona i...

Novosti online

08. 04. 2024. u 10:17

Ligaški deo takmičenja u košarkaškoj Evroligi stigao je do samog kraja, a poslednje kolo daće nam odgovor na pitanje ko će biti poslednji učesnik plej-in turnira, Partizan ili Anadolu Efes. A crno-belima jedino može da pomogne Crvena zvezda, ako savlada tursku ekipu u poslednjem kolu.

АЛИ ПОСТОЈИ МАЛИ ПРОБЛЕМ! Звезда игра за Партизан, 4,8 милиона и...

M. Vukadinović

Inače, kroz celu istoriju postojanja crveno-beli nikada nisu slavili u Istanbulu protiv  Anadolu Efesa.

Neverovatno zvuči ova informacija, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da je Zvezda sa Efesom svoj prvi meč odigrala 8. oktobra 1998. godine. Meč je odigran upravo u Istanbulu i Efes je slavio rezultatom 73:60, a nakon toga se u Turskoj odigralo još osam mečeva, a Zvezda nije slavila nijednom.

Crveno-beli na gostovanju Efesu ne igraju samo za Partizan, već i za "svoj džep". Svaki trijumf u Evroligi donosi oko 40.000 evra (oko 4,8 miliona dinara)... To je lepa suma novca koja može malo da poboljša stanje u kasi šampiona Srbije.

Podsećamo, Zvezda je završila učešće u Evroligi na katastrofalnoj poziciji 16. Sa druge strane, Partizan može u plej-in, ali samo uz uslov da crveno-beli slave nad Efesom, a oni budu bolji od Valensije.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)