OTVOREN KONKURS U AMERICI! Ko će više i jače "pljunuti" Jokića, javio se sad i neočekivani sagovornik

Novosti online

05. 04. 2024. u 09:59

Odavno je postalo popularno da bivši NBA igrači na podkastima iznose svakakva mišljenja. Nekada izgleda da se takmiče koje je besmislenije i čudnije, a naročito da se tiče Nikole Jokića.

ОТВОРЕН КОНКУРС У АМЕРИЦИ! Ко ће више и јаче пљунути Јокића, јавио се сад и неочекивани саговорник

FOTO: Tanjug/AP

Otvoren je konkurs ko će jače i bolje "pljunuti" srpskog košarkaša. Gilbert Arinas je juče istakao ozbiljnu kandidaturu, kada je rekao da je Srbin najgori MVP u poslednjih 40 godina.

A sada se na njegovu priču nadovezao i neko od koga se to nikada ne bi očekivalo, Šakil O'Nil. Iako se često šalio sa Jokićem i podržavao ga, čini se da je po Šekovom ukusu ipak više Embid, pa je u potrazi za Jokićevom "slabom tačkom" pričao o njegovoj odbrani.

- Moraju da budu agresivni, svaki put kad imaju loptu treba da idu na Jokića i nateraju ga da igra odbranu. Trenutno, Jokić ne igra odbranu, samo napad. To je najbolje što možete da uradite košarkašu... - poručio je Šakil O'Nil koji je ovom izjavom prozvao srpskog centra da uopšte ne igra odbranu, odnosno možda je na pomalo čudan način objasnio da ga protivnički treneri ipak ne "targetiraju" kao slabu tačku.

Smešno, s obzirom na to da je Jokić od prosečnog Denvera napravio šampionsku mašineriju.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori