SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Sferopulos dobio veliko pojačanje pred duel sa Panatinaikosom

Filip Milošević

20. 03. 2024. u 12:40

Plejmejker Crvene zvezde Miloš Teodosić odradio je jutros trening i biće na raspolaganju treneru Sferopulosu za meč sa Panatinaikosom.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Сферопулос добио велико појачање пред дуел са Панатинаикосом

FOTO: M. Vukadinović

Teo je poslednju utakmicu odigrao 17. februara u rovitom stanju, finalnu protiv Partizana u Kupu Koraća, u kojoj je zaradio trofej, MVP naslov i pogoršanu povredu skočnog zgloba. Od tada je kao gledalac pratio mečeve u ABA i Evroligi.

Organizator igre i bivši kapiten reprezentacije Srbije proslavio je 37. rođendan u utorak, a navijačima Zvezde je očigledno rešio da on uruči poklon - svoj povratak na teren. Njegov povratak se pogotovo iščekivao željno nakon što je u meču sa Makabijem Bonzi Kolson udario Jaga dos Santosa i poslao u bolnicu jedinog zdravog plejmejkera Crvene zvezde u tom momentu. 

BONUS VIDEO: Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!