"OVO JE AMBIJENT U KOJEM SVAKO ŽELI DA IGRA": Bivši trener crveno-belih nahvalio "grobare"

Novosti online

20. 03. 2024. u 09:03

Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu u Beogradu ekipu Baskonije rezultatom 87:83 (23:16, 21:26, 25:18, 18:23), u utakmici 30. kola Evrolige.

ОВО ЈЕ АМБИЈЕНТ У КОЈЕМ СВАКО ЖЕЛИ ДА ИГРА: Бивши тренер црвено-белих нахвалио гробаре

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Trener košarkaša Baskonije Duško Ivanović rekao je posle poraza od Partizana da je ambijent u "Areni" atmosfera u kojoj svako želi da igra, kao i da je publika ta koja je nosila domaću ekipu do pobede.

- Čestitam Partizanu, pred ovom publikom, u ovakvoj atmosferi, moji igrači su mnogo grešili. Na kraju smo uspeli da se vratimo, ali nedovoljno da preokrenemo. Ovo je ambijent u kojem svako želi da igra - rekao je Ivanović.

Utakmici su prisustvovala 20.174 navijača.

- Na krilima navijača, Partizan je počeo agresivno i stekao prednost koju smo mi stalno jurili. Sa druge strane, ova publika često pomogne Partizanu i da se vrati iz minusa. Svi znamo kakva je atmosfera u "Areni" kada igraju Zvezda i Partizan, ali pravi igrači moraju da se snađu i u ovakvim situacijama. Moji igrači su mnogo grešili i nisu bili dovoljno agresivni, pogotovo u poslednjem napadu kad smo lako primili koš - zaključio je bivši trener Crvene zvezde, a sada strateg španskog kluba.

Trener Baskonije imao je komentar i na centre crno-belih koji su u paru dobro igrali, i kad se tako igra, vrlo je teško zaustaviti ih.

- Oni su igrali razno, ali sve se brani ako imaš agresivnost. Ako nemaš, svaki napad ti pravi problem. Čak su nam pri jednom duplom piku pravili početničke greške, ali greške su sastavni deo igre. Ali ako igraš agresivno, onda greška nije greška. A mi nismo igrali dovoljno agresivno, što je na kraju i dalo rezultat, poraz - rekao je Ivanović.

Bonus video Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu