TRENERE MAKABIJA ZADOVOLJAN: "Nije lako da se vratite sa -16, sudbina je tako htela"

Novosti online

14. 03. 2024. u 22:18

Ekipa iz Tel Aviva je savladala crveno-bele u "Beogradskoj areni", u okviru 29. kola Evrolige sa rezultatom 84:80.

ТРЕНЕРЕ МАКАБИЈА ЗАДОВОЉАН: Није лако да се вратите са -16, судбина је тако хтела

FOTO: EPA

Trener Makabija Oded Kataš je izneo utiske posle pobede nad Crvenom zvezdom. Makabi se nalazi na osmom mestu sa 16 pobeda i 13 poraza, dok je Crvena zvezda na 16. poziciji sa skorom 10-19.

- Dva različita poluvremena, veoma teška utakmica. U prvoj utakmici protiv Crvene zvezde smo imali tešak duel, tradicionalno nismo uspeli 10 godina da ostvarimo pobedu ovde. Prvo poluvreme je bilo veoma loše, ali na poluvremenu smo pričali da moramo da budemo odlični da bi se vratili u meč. Da igramo našim stilom, da igramo agresivno i da budemo konstantni. Pokazali smo karakter, bila je veoma bitna pobeda za naš konačan cilj plej-of Evrolige. Nije lako da se vratiš od -16, ali uspeli smo. Sudbina je tako htela, isto tako smo izgubili od Partizana sa +24 - rekao je Kataš.

Istakao je trener Makabija da je ekipa pronašla balans u drugom poluvremenu.

- Nisu nam pomogli. Mi smo dobro odgovorili na Zvezdinu igru. Ovo je košarka, vidimo rezultat. Čestitam Zvezdi, mislim da su igrali dobro bez ključnih igrača. Poštujem Janisa i njegov stručni štab. To je i uticalo na Zvezdu u drugom polureemnu. Našli smo balans u napadu i odbrani, odlično drugo poluvreme bilo je dobro za nas -  rekao je Kataš.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić