''TRAŽIMO NAJBOLJE OPCIJE ZA OBE STRANE!'' Jedan od najboljih centara Evrope o ostanku u Real Madridu

Filip Milošević

06. 03. 2024. u 17:43

Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavareš rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora.

ТРАЖИМО НАЈБОЉЕ ОПЦИЈЕ ЗА ОБЕ СТРАНЕ! Један од најбољих центара Европе о останку у Реал Мадриду

Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

- Još uvek razgovaramo, tražimo najbolje opcije za obe strane. Ako ostanem, biće mi drago, ali trenutno mi je cilj da igram na visokom nivou i da ne razmišljam previše o budućnosti. Ne znam šta će se desiti. Za sad je san da sa Realom osvojim sve četiri titule ove sezone - izjavio je 31-godišnji Tavareš za grčki portal "Sport24".

Tavares je član Reala od 2017. godine. Sa klubom je osvojio dve Evrolige (2018. i 2023), tri titule prvaka Španije (2018, 2019, 2022) i dva Kupa Kralja (2020. i 2024).

Na kraju sezone mu ističe ugovor sa čelnicima Reala, a mediji su ranije pisali da su za njegove usloge zainteresovani Dubai, Panatinaikos i pojedini klubovi iz NBA lige.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)