ZVEZDA USPEŠNA NA STARTU: Osvajač Kupa Radivoj Korać blistao na Evroliginom turniru

Александар Илић
Aleksandar Ilić

01. 03. 2024. u 11:23

MLADI košarkaši Crvene zvezde trijumfom su otvorili kvalifikacioni turnir Evrolige za mlade - "Marko Ivković" koji se održava u Beogradu. Crveno-beli su savladali Makabi rezultatom 82:71.

ЗВЕЗДА УСПЕШНА НА СТАРТУ: Освајач Купа Радивој Кораћ блистао на Евролигином турниру

FOTO: Twitter/@ReadingFC

Zvezda je bolje otvorila meč, a već tokom prve deonice imali su domaći dvocifrenu prednost i već tada uspostavili ton kojim će se kretati meč. Ubacili su rivalu 30 poena za 10 minuta, uz maksimalnu prednost od 18 poena.

Izabranici Branka Jorovića održavali su razliku i do poluvremena, te se na pauzu otišlo sa rezultatom 44:30.

Pokušali su Izraelci da se u trećoj deonici približe i svim silama želeli su da slome tempo Zvezde, koja je rutinski odbijala nalete, te na kraju zasluženo slavila.

Predvodili su ih Petar Radović i Andrej Kostić sa 18 poena. Drugopomenuti je nedavno sa seniorima osvojio Kup Radivoja Koraća. U timu Makabija Gudes je imao 17 poena uz 13 Majera.

Drugi meč ove grupe igraju tim Next Generation i Armani. U drugoj grupi su Partizan, Barselona, Mega i Hapoel Tel Aviv. Pobednici će igrati u finalu za plasman na F4 juniorske Evrolige.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu