AVRAMOVIĆ NAKON NESTVARNE PARTIJE: Uvek volim da predstavljam Srbiju i Partizan, opet smo u komfornoj poziciji za plej-in

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

29. 02. 2024. u 22:49

KOŠARKAŠI Partizana ostvarili su važnu pobedu protiv Efesa (100:90) u 27. kolu Evrolige. Odličnu utakmicu odigrali su Aleksa Avramović i Zek Ledej.

АВРАМОВИЋ НАКОН НЕСТВАРНЕ ПАРТИЈЕ: Увек волим да представљам Србију и Партизан, опет смо у комфорној позицији за плеј-ин

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac Srbije je blistao, meč je završio sa 30 poena i trasirao je crno-belima put ka trijumfu.

- Uvek volim da predstavljam Srbiju i Partizan. Trudim se da dam sve od sebe. Ima uspona i padova. Nekada se igra dobro, nekada loše. Najvažnije je imati poverenje trenera i saigrača i na kraju ćete ostvariti snove. Čestitam navijačima, saigračima, svima u timu. Sada smo ponovo u komfornoj poziciji za plej-in. Ovo je dobra startna tačka nakon reprezetntativne pauze - rekao je Avramović posle utakmice.

Ledej ovog četvrtka nije imao odmora, na parketu "Arene" je proveo svih 40 minuta.

- Moj mentalitet je takav da uvek uradim sve što mogu da tim pobedi. Dobro smo se kretali, igrali u tranziciji, lopta je kružila. Kada tako igramo postignemo 100 poena - zaključio je reprezentativac Azerbejdžana.

Partizan je posle ove utakmice na učinku 13-14.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!