PROBLEM ZA PARTIZAN: Dvojicu igrača muče povrede pred duel sa Efesom u Evroligi

Novosti online

28. 02. 2024. u 16:06

KOŠARKAŠI Partizana nastavljaju takmičenje u Evroligi. Crno-beli će odmeriti snage sa Efesom, a trener "parvi valjak" bi mogao biti oslabljen u utakmici.

ПРОБЛЕМ ЗА ПАРТИЗАН: Двојицу играча муче повреде пред дуел са Ефесом у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Naime, jednog od najboljih igrača šampiona ABA lige, Džejsma Nanelija koga muči rame. Takođe, bol u kolenu osetio je i Balša Koprivica.

- Džejms ima problem sa ramenom, to je nešto što mu se desilo na poslednjoj utakmici u finalu kupa. Danas nije trenirao Tristan, osetio je bol u kolenu. Ni on nije bio na treningu, videćemo kakva će situacija da bude sutra, pa ćemo odlučiti da li eventualno mogu da pomognu ekipi i na koji način - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Ekipi su se na vreme priključili Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz koji su imali obaveze u reprezentaciji Srbije.

- Ono što je za nas važno jeste da smo okupili igrače u nedelju, da su se reprezentativci Srbije, Aleksa, Ognjen i Balša, priključili danas. Iskoristio bih priliku da čestitam i njima i reprezentaciji na dve veoma važne pobede u kvalifikacijama. Odradili su jedan jedini trening, to je bilo bitno za nas. Ovi koji su se vratili u nedelju su radili na veoma dobar način i bili posvećeni reprezentaciji Srbije.

Naredni rival crno-belih u Evroligi je Efes koji je nedavno smenio Eredema Džana. Njega je zamenio hrvatski stručnjak Tomislav Mijatović.

- Igraćemo protiv tima koji ima novog trenera, imali su odlične rezultate u prethodnom periodu, osim tog finala kupa u kom su izgubili od Fenerbahčea. Neki igrači su dobili nove uloge. Čovek koji je sada trener je dugo bio pomoćni trener u Efesu, veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu roster je promenjen u smislu da su se neki igrači oporavili. Oni zaista igraju dobro i pričati o njihovom kvalitetu je suvišno.

Trofejni stručnjak je za kraj istakao važnost navijača. Jasno je da bi podrška trebala da bude velika i protiv turskog kluba.

- Navijači Partizana su poznati po tome da uvek daju ogromnu podršku igračima i svima nama koji su ovde. Zamoliću ih da budu podrška timu i da probamo iz te energije i onoga što daju timu da dođemo do rezultata. To je najvažnije. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni. Dolaziće novi ljudi, neki će odlaziti, neki biti tu, ali navijači su snaga Partizana. Svi su zamenljivi, ovaj će klub postojati bez nas, a oni su najveća moć koju ima Partizan - zaključio je Obradović.

Podsetimo, utakmica Partizan - Efes na programu je u četvrtak od 20.30.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave