AVRAMOVIĆ PRED EFES: "Svi smo izuzetno motivisani, jedva čekamo meč"

Novosti online

28. 02. 2024. u 15:35

Košarkaši Partizana će u četvrtak od 20.30 časova u Beogradu dočekati Efes u 27. kolu Evrolige.

АВРАМОВИЋ ПРЕД ЕФЕС: Сви смо изузетно мотивисани, једва чекамо меч

FOTO: A. Ilić

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je da su svi igrači "crno-belih" motivisani i da jedva čekaju meč sa Efesom.

- Dobili smo određen broj dana slobodno, oni koji nisu igrali za reprezentaciju, rasteretili su se, odmorili mozak i glavu, jer je iza nas bio turbulentan period. Pogotovo sa tim porazom u finalu Kupa, pošto smo mnogo želeli da osvojimo Kup. Sutra nas očekuje jedna teška utakmica protiv Efesa. To je jedna od najtalentovanijih napadačkih ekipa u Evropi. Znamo da će sutra opet doći 20.000 ljudi da nas podrži. Na nama je da podignemo nivo agresivnosti i da pokušamo da pobedimo - rekao je Avramović.

On je igrao za reprezentaciju Srbije u mečevima kvalifikacija za EP 2025. protiv Finske i Gruzije.

- Uvek mi je lepo, uvek se ponosno osećam, kao i ostali, kada odemo da predstavljamo našu zemlju, svima nam puno znači. Sada smo se vratili u klubove, fokus je na Efesu, Cedeviti. Svi smo se resetovali, imali smo juče dan odmora - dodao je košarkaš Partizana.

Avramović je naveo da ima izuzetno poštovanje za košarkaša Efesa Šejna Larkina.

- On je veliki šampion i sjajan momak. Znamo koliko je dobar i agresivan na oba dela terena, kao i koliko je doneo Efesu u prethodnih par sezona. Svugde je ostavio značajan trag. Ali nije samo on Efes, tu su i ostali igrači, svi igraju vrhunski, svi su jako talentovani - rekao je Avramović.

On je istakao da su svi igrači Partizana motivisani za sutrašnji meč.

- Svi smo motivisani i jedva čekamo sutra da izađemo na teren. Mi smo imali te utakmice, koje smo u tesnim završnicama gubili. Spremali smo se za Efes, dobro smo trenirali i nadamo se da ćemo sutra da pobedimo - istakao je Avramović.

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo izjavio je da je ekipa spremna za duel sa Efesom.

- Imamo veoma dobru energiju, malo smo se odmorili, malo bili sa nacionalnim timom, zbog toga se osećamo dobro i spremni smo za narednu utakmicu. Svaka utakmica je važna za nas, ali mislim da možemo to da uradimo. Idemo utakmicu po utakmicu, radimo šta trener kaže i dajemo sve od sebe - naveo je Kaboklo.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 14 poraza, dok je Efes 14. sa skorom 11/15.

Bonus video  Košarkaši Srbije stigli i u Tbilisi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave