BOLI, BAŠ BOLI! Trener Efesa ima traume zbog Partizana

Novosti online

28. 02. 2024. u 09:48

Partizan i Anadolu Efes se u četvrtak od 20.30 sastaju u "Štark areni" u 27. kolu Evrolige, a zanimljivu najavu imao je trener turskog tima Tomislav Mijatović.

БОЛИ, БАШ БОЛИ! Тренер Ефеса има трауме због Партизана

Foto arhiva VN

On je početkom ove godine na klupi Efesa zamenio Erdema Džana, a dolazak u Beograd mu budi sećanja na, kako sam kaže, traumu iz svog detinjstva.

U razgovoru za "Sportklub" prisetio se čuvenog finala ABA lige 2010. godine koje je izgubio sa Cibonom.

Tada je kao 30-godišnji trener sedeo na klupi u stručnom štabu hrvatskog tima koji je kao trener predvodio Velimir Perasović.

- Znaš kako, svako ima neke traume iz detinjstva, imam i ja jednu. Zove se Dule Kecman - rekao je Mijatović.

- Ako tu utakmicu staviš u kontekst današnjih utakmica, ona je neponovljiva. Danas imaš sve moguće videe, analize, snimke, zaustavljanje i čuda. To je utakmica koja se događa jednom u sto godina, a ja sam, nažalost, bio na drugoj strani. Izvukao sam deblji kraj u tom meču. Vrlo, vrlo traumatično iskustvo i traumatična scena u mom sportskom životu.

Ni 14 godina kasnije ne uspeva da objasni šta se sve desilo u poslednjih nekoliko sekundi utakmice.

- I danas kad, nelagodno, vraćam film, imam jedan "dilit" faktor u svojoj glavi po pitanju te utakmice. Bolno iskustvo, bolno, vrlo bolno. Pričam sa smeškom, ali nije mi baš do smeška - rekao je Mijatović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)