DŽEJMS I LEJKERSI JOŠ TRI GODINE ZAJEDNO? ''Kralj'' traži novi trogodišnji ugovor i ''vrtoglavu'' svotu novca

Filip Milošević

27. 02. 2024. u 18:49

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms iako je na pragu 40. godine ne planira u skorije vreme u penziju, pošto planira da igra najmanje do 42. godine.

ЏЕЈМС И ЛЕЈКЕРСИ ЈОШ ТРИ ГОДИНЕ ЗАЈЕДНО? Краљ тражи нови трогодишњи уговор и вртоглаву своту новца

Tanjug/AP

"Kralj" ima šansu da sa Lejkersima potpiše produžetak saradnje na još godinu dana za 51.400.000 dolara, ali on u planu ima nešto drugo. Naime, kako prenosi američki novinar sa ESPN Brajan Vindhorst, koji Lebrona prati još od srednjoškolskih dana, kaže da on želi da obezbedi novi trogodišnji ugovor sa ekipom iz Los Anđelesa i uz to traži vrtoglavih 180 miliona dolara.

- Lebron pokušava da se izbori za novi ugovor ovog leta sa Lejkersima koji bi imao devet cifara. E, sad, druga je priča to da li Lebron može da iznese ceo ugovor i da li su Lejkersi spremni da mu ponude trogodišnju saradnju vrednu 60.000.000 dolara godišnje - otkrio je Vindhorst u emisiji.

Ostaje pitanje da li je klub iz "grada anđela" spreman da probije granicu od 100 miliona i zadrži košarkaškog veterana u svojim redovima i u narednih nekoliko sezona.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)