HAJDE DA PONOVIMO ONO! Aleksa Avramović ima jednu želju - i za "grobare", i za "delije", i za sve druge koji vole košarku

Novosti online

19. 02. 2024. u 21:12

Košarkaš reprezentacije Srbije Aleksa Avramović rekao je večeras u Beogradu, na početku priprema za utakmice protiv Finske i Gruzije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, da je "uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima".

ХАЈДЕ ДА ПОНОВИМО ОНО! Алекса Аврамовић има једну жељу - и за гробаре, и за делије, и за све друге који воле кошарку

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

"Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima, nismo se videli pet, šest meseci, od Manile. Došli smo sa jasnim ciljem. Imamo mečeve sa Finskom i Gruzijom, znamo koliko će nam, posebno u Gruziji biti teško, imaju dobar i iskusan tim koji godinama igra zajedno, predvođeni Šermadinijem i Šengelijom. Finska je isto dobra ekipa i dugo godina je zajedno. Mi smo se okupili, imamo igrače koji igraju u Evroligi, što nije bilo prethodnih godina, povezaniji smo iz prozora u prozor, i očekujem da budemo dobri", rekao je Avramović novinarima u Hali ''Aleksandar Nikolić'', na okupljanju ekipe pred mečeve protiv Finske i Gruzije.


Plejmejker Partizana je istakao da su se igrači fokusirali trenutno na sebe, a da će o protivniku razmišljati kasnije.


"Kratak je vremenski period, mali broj treninga, veliki broj informacija koje treba pokupiti i za naš sistem i za igru protivnika, pogotovo za tu drugu utakmicu, gde imamo samo jedan trening da se spremimo. U ovom trenutku mi smo u procesu upoznavanja nas i našeg sistema. Nadam se dobroj atmosferi u petak u 'Pioniru', kao kad smo protiv Velike Britanije ovde overili plasman na Svetsko prvenstvo", zaključio je Avramović.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu