TEŽAK PORAZ DENVERA: Jokić nije mogao sam protiv Sakramenta (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

10. 02. 2024. u 07:53

PROTEKLE noći u NBA ligi sudarile su se dve dabl-dabl mašine Nikola Jokić i Domantas Sabonis. Na kraju je Litvanac imao razlog za slavlje, pošto je njegov Sakrametno razbio Denver sa 135:106 (32:35, 35:22, 39:29, 29:20).

ТЕЖАК ПОРАЗ ДЕНВЕРА: Јокић није могао сам против Сакрамента (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Bio je srpski centar najefikasniji igrač u timu iz Kolorada, ali slaba je to uteha jer je ekipa iz Kalifornije nanela Nagetsima jedan od najtežih poraza.

Jokić je meč okončao sa 23 poena, osam skokova i sedam asistencija. Na terenu je proveo skoro 30 minuta, a iz igre je šutirao 9/17 - za tri (1/1).

Denver je na ovom meču bio u igri samo u prvom kvartalu koji je i dobio rezultatom 32:35. U preostale tri četvrtine Kingsi su u potpunosti dominirali. To je posebno bilo izraženo u drugom i trećem periodu koji su dobili sa 13, odnosno 10 razlike.

Denveru je ovo bio tek drugi poraz u poslednjih sedam mečeva, a prekinut je niz od tri vezana trijumfa. Na drugoj strani Sakramento je prekinuo seriju od dva vezana neuspeha.

Jokić je bio najefikasniji u svom timu. Osim njega kod Nagetsa se istakao Aron Gordon sa 14 poena. U pobedničkoj ekipi najbolji je bio Malik Monk sa 23 poena, dok je Domantas Sabonis upisao tripl-dabl sa 17 poena, 17 skokova i 10 asistencija.

Nagetsi su četvrti na Zapadnoj konferenciji sa učinkom 36-17, dok Sakramento ima 30-21 i šesti je na Zapadu.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu