BEŠIKTAŠ POBEDIO ZA ALIMPIJEVIĆA: Igrači i stručni štab poslali poruke podrške

Novosti online

03. 02. 2024. u 20:32

BEŠIKTAŠ je trijumfovao protiv Merkezefendija u 19. kolu turske košarkaške Superlige rezultatom 83:73. Meč je obeležila i podrška za Dušana Alimpijevića koji zbog suspenzije nije predvodio gostujući sastav.

БЕШИКТАШ ПОБЕДИО ЗА АЛИМПИЈЕВИЋА: Играчи и стручни штаб послали поруке подршке

FOTO: Profimedia

Ekipa iz Istanbula je od samog početka bila nadmoćnija. Već u prvom poluvremenu je stavila do znanja zašto je u samom vrhu tamošnjeg šampionata, zajedno sa evroligašima Fenerbahčeom i Efesom. 

Na pauzi su košrkaši Bešiktaša imali prednost od osam poena, da bi u nastavku meča prednost otišla i na plus 20 krajem treće četvrtine (41:33). U poslednjoj deonici, izabranici Dušana Alimpijevića su mirno priveli meč kraju i na kraju slavili sa deset poena razlike. 

U pobedničkom timu najefikasniji su bili Berk Ugurlu sa 20 poena, dok je Kajl Alman dodao 13. U poraženoj ekipi Nejt Mejson je ubacio 27 poena, a blistao je i sprski košarkaš Marko Pecarski sa 19 poena. 

Ovaj meč svakako je bio i u senci nedavne odluke čelnih ljudi u turskom šampionatu da suspenduju prvog trenera Bešiktaša Dušana Alimpijevića zbog neprimerenog ponašanja na utakmici prethodnog kola protiv ekipe Burse. Tako su svi članovi stručnog štaba, igrači, ali i navijači pružili podršku srpskom treneru koji se vraća od sledeće utakmice. 

Podsetimo, bivši trener Crvene zvezde je kažnjen je od strane disciplinskih organa turskog prvenstva sa jednim mečom suspenzije i novčanom kaznom u iznosu od 165.000 turskih lira. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave