"ZVEZDA JE NOŠENA SPEKTAKULARNOM ENERGIJOM:" Trener Barselone se oglasio pred duel sa crveno-belima

Novosti online

01. 02. 2024. u 20:17

CRVENA zvezda posle pobede nad Valensijom igra u petak protiv Barselone u 25. kolu Evrolige. Očekivanja od duela u "Areni" izneo je trener Katalonaca Rodžer Grimau.

ЗВЕЗДА ЈЕ НОШЕНА СПЕКТАКУЛАРНОМ ЕНЕРГИЈОМ: Тренер Барселоне се огласио пред дуел са црвено-белима

Foto: EPA-EFE/Filip Singer

Svestan je da će atmosfera biti naelektrisana i da njegovi igrači moraju da budu koncentrisan svih 40 minuta.

- Verujem da će nam svaka utakmica do kraja ligaškog dela biti izuzetno teška, pogotovo ona u Beogradskoj areni gde navijači daju jak vetar u leđa igračima. Crvena zvezda je uvek nošena spektakularnom energijom i tako počinje utakmice - rekao je Grimau.

Ipak, on veruje da će igrači moći da odgovore na tu energiju sa tribina.

- Galama u ovakvim dvoranama uvek generiše pozitivan efekat na igrače i pogotovo na domaći sastav, dok za protivnika može da bude zbunjujuća. Igrači svakako dobiju veću motivaciju i energiju, želju za igrom kada je takva energija na tribinama. Znamo da je kalendar takmičenja takav kakav jeste i svaki detalj može da pravi razliku. Energija o kojoj pričamo ne može toliko da poremeti protivnika, koliko može da pogura domaći tim.

Kao najvažnijeg igrača crveno-belih, 45-godišnji stručnjak vidi Miloša Teodosića.

- Crvena zvezda ima neke igrače koji su u izuzetnom momentu. Miloš Teodosić ima tu sposobnost da rešava velike utakmice, energija Adama Hange je uvek prisutna, a Zvezda takođe ima igrače koji su sposobni da pogađaju velike šuteve - zaključio je Grimau.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Barselona na programu je u petak od 20 sati. Tim iz Beograda ima učinak 10-14, a Katalonci 16-8.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove