“BELI“ VREBAJU CEO PLEN: Košarkaši kraljevačke Sloge sutra gostuju u Vršcu

G. ĆIROVIĆ

26. 01. 2024. u 14:32

PORAZ u prošlom kolu pred svojim navijačima košarkašima Sloge zakomplikovao je situaciju u borbi za opstanak, pa će svaki meč do kraja sezone za Kraljevčane biti gotovo kvalifikacioni.

“БЕЛИ“ ВРЕБАЈУ ЦЕО ПЛЕН: Кошаркаши краљевачке Слоге сутра гостују у Вршцу

G.Šljivić

Pred „belima“ je već sutra, u okviru 19. kola „Admiral bet košarkaške lige Srbije“, težak ispit jer gostuju u Vršcu, istoimenoj ekipi koja gaji ambicije da se nađe među učesnicima Superlige.

Vrščani su trenutno na četvrtom mestu sa 13 pobeda i samo pet poraza, dok su košarkaši Sloge ostvarili potpuno suprotan učinak od mršavih pet trijumfa i 13 neuspeha, pa se nalaze na samo jednu pobedu više od poslednja dva mesta koja znače selidbu u niži rang.

Na teško gostovanje, međutim, Kraljevčani ne idu sa belom zastavom nadajući se da su kadri da naprave podvig i osvoje ceo plen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024