ALEKSA AVRAMOVIĆ BAŠ ZADOVLJAN: Evo šta ga je oduševilo na žrebu za Kup Radivoja Koraća

Filip Milošević

23. 01. 2024. u 19:20

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je danas u Beogradu da je srećan što će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati Borac iz Čačka i Čačak 94.

АЛЕКСА АВРАМОВИЋ БАШ ЗАДОВЉАН: Ево шта га је одушевило на жребу за Куп Радивоја Кораћа

FOTO: KK Partizan/Tviter

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća biće odigran od 14. do 17. februara u Nišu.

Avramović je prisustvovao žrebu Kupa Radivoja Koraća, koji je održan u Beogradu. Avramović je rođen u Čačku, a košarkaš Partizana je na žrebu izvukao kuglice sa imenima Borca i Čačka 94.

- Izuzetno sam zadovoljan žrebom, to je hajlajt ovog dana. Šalim se. Srećan sam, pošto imam prijatelje u oba kluba iz Čačka. Baš sam priželjkivao da se to desi. Pogotovo što je Čačak 94 u uzlaznoj putanji. Nadam se da će ih ovo dodatno motivisati da igraju dobru utakmicu protiv Borca. Borac je moj klub i nadam se da će biti dobra zabava - rekao Avramović posle žreba.

Pobednik meča Borac - Čačak 94 igraće u polufinalu Kupa sa boljim iz duela između Crvene zvezde i FMP-a.

Košarkaši Partizana će u četvrtfinalu Kupa igrati sa Hercegovcem, a pobednik ovog meča sastaće se u polufinalu sa boljim iz duela između Mege i Vojvodine. "Večiti derbi" između Partizana i Zvezde moguć je tek u finalu Kupa Radivoja Koraća.

- Srećan sam što ćemo igrati protiv Hercegovca. Igraćemo protiv pobednika drugog stepena Kupa, koji je dobar tim. Oni su u uzlaznoj putanji, ali verujem u našu pobedu. Idemo potom na pobednika meča Mega - Vojvodina, to će biti fantastična utakmica. Uvek je lepa atmosfera u Nišu ta tri dana. Nadam se da će svako profitirati na završnom turniru Kupa, a najviše košarka - dodao je košarkaš Partizana.  

On se vratio na teren posle višemesečne pauze zbog povrede na jučerašnjem meču 17. kola ABA lige protiv Mege.

- Počeo sam da treniram pre 10 dana. Juče sam se vratio na teren na meču protiv Mege. Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji smo kao ekipa odigrali protiv Mege, zadovoljan sam i svojom igrom - istakao je Avramović.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!