"DESIĆE NAM SE KATASTROFA!" Ataman besan pred meč sa Partizanom

Novosti online

19. 01. 2024. u 14:35

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman govorio je u Grčkoj pred duel "zelenih" i Partizana.

ДЕСИЋЕ НАМ СЕ КАТАСТРОФА! Атаман бесан пред меч са Партизаном

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Pitanja novinara pred ovaj meč mu se nisu baš svidela... Grčki novinari su ga pitali da li očekuje "žurku" u OAKA areni na meču sa Partizanom, na šta je turski stručnjak istakao da je to nešto najgore što može da se desi za njega i njegov skupo plaćeni tim. 

"Najgora stvar je očekivati "žurku". Nismo radili dobro cele nedelje, imali smo povrede i bolesne igrače, nismo spremni za ovaj meč. Najgore je "imati žurku" pre nego što pobedite na meču. Ako mislimo da ćemo slaviti, kao što moji igrači misle cele nedelje, desiće nam se katastrofa", rekao je Ergin Ataman.

Njegov preskupi tim ove sezone igra promenljivo, ali je PAO uspeo da u drugom delu sezone ipak uigra svoju potpuno novu ekipu i da se probije do gornjeg dela tabele. Ipak pred ovaj meč je Ataman više puta istakao da nije zadovoljan trenutkom u kome se njegova ekipa nalazi.

"Imaćemo mnogo navijača ovde i oni će nam dati nogo dobre energije. To je jedino pozitivno. Nadam se da će momci sa ovom energijom imati veću motivaciju. Nisam video dobru motivaciju i dobru energiju ove nedelje", rekao je za grčke medije Ergin Ataman. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona