"MI IMAMO JAVORA, A NEKOME STALNO SUDE BOLTAUZERI": Nebojša Čović o vrapcima, Partizanu, ABA i Evroligi

Novosti online

16. 01. 2024. u 12:55

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink.

МИ ИМАМО ЈАВОРА, А НЕКОМЕ СТАЛНО СУДЕ БОЛТАУЗЕРИ: Небојша Човић о врапцима, Партизану, АБА и Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Čović je iskazao zadovoljstvo igrom i rezultatima košarkaša Zvezde u 2024, naročito u Evroligi, a osvrnuo se i na činjenicu da uprkos porazu od Cedevita Olimpije, klub sa Malog Kalemegdana prilično čvrsto drži prvu poziciju u ABA ligi.

- Imam najave od raznih krugova, i vrapci mi malobrojni u Beogradu dostavljaju informacije, da će biti pokušaja kroz razne projetke da nas sapletu da ne sačuvamo pol-poziciju. Vidim da se crvkuće na sve strane, pričamo o košarci, a ne o drugim stvarima.

Osvajanje ABA lige ne garantuje Evroligu.

- Ne garantuje, osim obećanja. Sve to funkcioniše na "vajld kard". I mi i Partizan smo ušli tako. Partizan je bio prvi, mi drugi, ali smo i jedni i drugi ušli na "vajld kard". Naravno, bolje je biti prvi, nego drugi, i potrudićemo se da nam se ne desi neregularnost iz prošle sezone u kojoj smo izgubili prvo mesto - rekao je prvi čovek Zvezde i dodao:

- Zvezda će dobro razmotriti projekat ABA lige. Gledajući ambijent u kom se radi i kakvi ljudi su se tu koncentrisali, mislim da ona polako iz dana u dan gubi smisao u smislu regularnosti. Mi ne možemo da pobedimo utakmicu kada imamo Javora, a nekima neprekidno sude Boltauzeri. Da ne otvaram dalje priču, imamo kompletnu analitiku, ali pravo da vam kažem i ne plašim se da je otvorim. Dosta je bilo. Domaća liga je dobra ideja.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024